ВЕНТИЛАЦИЈА
Професионална иведба на вентилациони системи
Климатизациони системи
Ние нудиме разни решенија за климатизација за станбени, канцелариски, комерцијални и индустриски места.
Previous
Next

ИЛС Инжинеринг е основана 2011 година, главна дејност е : проектирање, изведување на климатизација, греење и ладење за индустриски објекти и семејни куќи, монтажа и сервис, продажба на големо и мало.


Коомпанијата е со долгогодишно искуство во областа на климатизацијата и вентилацијата, специјализирана за изведување и монтажа на индустриски климатизациони системи VRV системи, чилери и автоматика.


ИЛС инжинеринг е директен увозник на климатизациона техника , чилери, електроника и автоматика од повеќе земји.
ИЛС е инжинеринг е официјален преставник на марките Fuji electric , Samsung и Midea.

НАШИ ПРОЕКТИ

Проект 1

Битола

Проект 2

Скопје

ПРОЕКТ 3

Гевгелија

ЦЕНОВНИЦИ

  1. Ценовник за TOSHIBA
  2. Ценовник за Haier
  3. Ценовник за Carrier

ВИ ТРЕБА ПОНУДА

За Вашата компанија или одреден проект?