КАТАЛОГ

ИЛС Инжинеринг е основана 2011 година, главна дејност е : проектирање, изведување на климатизација, греење и ладење за индустриски објекти и семејни куќи, монтажа и сервис, продажба на големо и мало.


Коомпанијата е со долгогодишно искуство во областа на климатизацијата и вентилацијата, специјализирана за изведување и монтажа на индустриски климатизациони системи VRV системи, чилери и автоматика.


ИЛС инжинеринг е директен увозник на климатизациона техника , чилери, електроника и автоматика од повеќе земји.
ИЛС е инжинеринг е официјален преставник на марките Fuji electric , Samsung и Midea.

ВИ ТРЕБА ПОНУДА? За Вашата компанија или одреден проект?

Годишно искуство
+
Задоволни Клиенти
Завршени Проекти