Вентилација

Испорака и инсталација на HVAC и системи за вентилација, ИЛС Инжинеринг нуди индивидуален и професионален пристап кон секој проект. Ова исто така важи и за HVAC и вентилацијата. Нашиот тим на дизајнери ќе се погрижи да ги добиете најсоодветните решенија за вентилација и климатизација за вашата деловна зграда, вила, хотел, стан, куќа, ресторан и многу повеќе.. Избирајќи ја ИЛС Инжинеринг, избирате долгогодишно искуство во дизајнирање и испорака на опрема за климатизација и вентилација. Ние секогаш работиме со најсовремени и докажани производители на опрема за вентилација и климатизација. Ние ги користиме најпознатите компјутерски програми и алатки за да ви обезбедиме најсоодветно решение за секоја ситуација и градење. Нашиот стручен тим ќе ја дизајнира вентилацијата на вашата зграда на најефикасен начин за да ги намали трошоците за градба и да постигне оптимална ефикасност. ИЛС ги гради своите системи за вентилација со користење на највисоки квалитетни канали и изолација. Ние работиме со светски познати производители на материјали за да ви овозможиме мир и удобност со совршена вентилација. Ние спроведуваме превенција на реорганизација, реновирање и реинженерирање на системите за вентилација. Секој од нашите системи за вентилација и инсталациите HVAC што ги среќаваме ги исполнува најновите европски стандарди за квалитет. ИЛС Инжинеринг има и материјална основа за производство на нестандардни канали, кои се користат во ретки случаи кога зградата не дозволува да се инсталираат стандардни канали заради недостаток на простор, итн. Довербата  за изградба на вентилација и инсталација на HVAC, а ИЛС инжинеринг  ќе ви овозможи одличен квалитет и сигурност во текот на целиот процес на градба!

ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ

Климатизациони системи

Ние нудиме разни решенија за климатизација за станбени, канцелариски, комерцијални и индустриски места. Различни типови климатизери, капацитети и начини на инсталација. Ние нудиме широк спектар

Контролори за климатизациони системи

За системи за климатизација, Контролери и системи за управување со климатизација Ние нудиме широк спектар на контролори и контролни системи за домашни и индустриски климатизери,

Централна Климатизација

Индустриски VRF, VRV и DVM системи за централно климатизација Овие типови на системи имаат многу предности во градењето на климатизација во споредба со системите за

Воздушни завеси

Вертикални воздушни завеси со грејач, Воздушните завеси може да се најдат во скоро секој продажен салон, без разлика дали е мал или голем. Над вратата