Електрична инсталација

Комплетна изградба на електрични инсталации и опрема

Ви ја донесуваме вашата активност активност на ИЛС Инжинеринг од областа на вентилацијата, климатизацијата, електричната конструкција и електричното мебел на производствени основи и јавни и станбени згради. ИЛС Инжинеринг е активна во областа на климатизацијата од 2011 година. Почнувајќи со снабдување и инсталација на системи за климатизација на домови, компанијата постепено ја проширува својата активност на климатизација на станбени и јавни згради, продавници и погони за производство.

Компанијата дизајнира и имплементира комплетна електрична опрема за предмети од различна природа. Нашите најчести клиенти се индустриски и индустриски згради, станбени згради, трговски центри, јавни и административни згради, болници, деловни центри и многу повеќе. Најчесто нашите проекти вклучуваат изградба на кабелски мрежи, системи за заземјување, инсталации за заштита од гром, прекинувачи и разводни табли, резервни резерви и автономни напојувања, системи за осветлување и многу повеќе. Во областа на високо-тековните инсталации, работиме само со производи со највисок квалитет од брендови како што се Schneider Electric, Elematic, Noark, Legrand, ABB и други. Електричната конструкција исто така вклучува ниско-тековни инсталации како што се CCTV, аларми за гас, автоматизација на HVAC, контрола на пристап, безбедност на периметар, алармирање, специјализирани аудио, компјутерски мрежи и друго. ИЛС Инжинеринг има тим од квалификувани инженери, техничари и специјалисти кои дизајнираат и градат електрични инсталации по најсовремени стандарди и ги исполнуваат сите барања за безбедност на ЕУ. Услугите што ИЛС Инжинеринг  им ги нуди на своите клиенти се со највисок стандард кои се бескомпромисни во однос на квалитетот. Ние ги тестираме инсталациите и системите што ги изградивме за да се обезбеди нивната безбедност и сигурност.

ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ

Термо динамични бојлери

Термодинамичките греалки за вода се совршено решение за домашна топла вода во секое домаќинство. Големиот волумен на резервоари за вода и вградената високо-ефикасна пумпа за

Климатизациони системи

Ние нудиме разни решенија за климатизација за станбени, канцелариски, комерцијални и индустриски места. Различни типови климатизери, капацитети и начини на инсталација. Ние нудиме широк спектар

Воздушни завеси

Вертикални воздушни завеси со грејач, Воздушните завеси може да се најдат во скоро секој продажен салон, без разлика дали е мал или голем. Над вратата

Сончеви колектори

Соларни колектори и контролори за соларни системи Нашите сончеви колектори се професионални серии и како такви, користените материјали се со висок квалитет и имаат високи