Климатизациони системи

Ние нудиме разни решенија за климатизација за станбени, канцелариски, комерцијални и индустриски места. Различни типови климатизери, капацитети и начини на инсталација.
Ние нудиме широк спектар – од мали системи погодни за домаќинства, до големи индустриски системи за климатизација за големи и големи области на малопродажни места, банки, канцеларии, ресторани, итн.
Сите наши производи се погодни и за греење и за ладење. Ние секогаш се стремиме да им понудиме на нашите клиенти најновите новитети во светот на технологијата за климатизација, така што секогаш одржуваме комплетен магацин со сите модели што ги нудиме. Овде ќе ги најдете сите видови на инвертер и конвенционални системи за сплит и мулти-сплит климатизација.
Ова вклучува климатизери за ид, под, wallид, таванот, подот, таванот, касетата, каналот и колоната. Клима-уредите за sидови се најпосакувани од нашите клиенти како начин на загревање бидејќи имаат најмногу системи и функции за заштеда на енергија, управување со електрична енергија, бројни сензори и сензори, системи за филтрирање на воздух и заземаат најмалку простор во просторијата благодарение на неговиот компактен дизајн. Клима-уредите за sидови се најчестиот избор за греење на домот и нудат најширок спектар на модели. Климатизерите за подови бараат да се инсталираат поконкретни услови, но уредот им овозможува да создадат моќен проток на воздухот на ниво на подот што е неопходно во режимот на греење заради зголемувањето на сопственоста на топол воздух. Клима уредите за тавани се најпосакувани за инсталација во простории со должина, заради високиот проток на воздух што го создаваат. Ова ги прави идеални за конференциски сали, канцеларии, па дури и производствени капацитети. Клима-уредите за подни тавани имаат можност за инсталација и на ниво на подот и за полукриена инсталација во суспендираниот таван. Тие ги комбинираат придобивките од системите за под и таван во една затворена единица. Клима-уредите со идови се поконкретни од другите типови. Тие се монтирани на идот, но високи, на ниво на таванот или половина скриени во него. Климатизерите поставени на таванот се од највисока класа и имаат карактеристики што другите системи за климатизација ги немаат заради нивната помала големина. На пример, функцијата за самочистење на филтрите. Системите за климатизација на касетите се дизајнирани за монтирање во суспендирани тавани и можат да бидат двонасочни и четиристрани. Тие постигнуваат совршено климатизација на просторијата, бидејќи протокот на воздух се дистрибуира во сите насоки. Клима-уредите за канали се дизајнирани за сокриена инсталација, при што протокот на воздух поминува низ специјални канали кои се дел од целокупната вентилација на зградата. На овој начин, со канал што е доволен, можете да загреете неколку простории.

ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ

Електрична инсталација

Комплетна изградба на електрични инсталации и опрема Ви ја донесуваме вашата активност активност на ИЛС Инжинеринг од областа на вентилацијата, климатизацијата, електричната конструкција и електричното

Вентилација

Испорака и инсталација на HVAC и системи за вентилација, ИЛС Инжинеринг нуди индивидуален и професионален пристап кон секој проект. Ова исто така важи и за