Климатизациони системи

Ние нудиме разни решенија за климатизација за станбени, канцелариски, комерцијални и индустриски места. Различни типови климатизери, капацитети и начини на инсталација. Ние нудиме широк спектар – од мали системи погодни за домаќинства, до големи индустриски системи за климатизација за големи и големи области на малопродажни места, банки, канцеларии, ресторани, итн. Сите наши производи се погодни […]

Термопумпи

Последни пумпи за пумпа за топлинска пумпа за топлинска пумпа и системи за пумпа на топлина на воздухот-вода Системите за топлинска пумпа се исклучително широко користени и не се нови за нашиот пазар. Системот за топлинска пумпа воздух-вода се користи за загревање и / или ладна вода, и оваа вода може да се користи насекаде […]